Majoitus

Eräpaimen-lomahuoneisto

Eräpaimen-lomahuoneistossa majoitut tasokkaasti luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Suvasveden rannalla. Laadukkaassa huoneistossa on tilaa 14 henkilölle. Kirkasvetinen Suvasvesi ympäröi kolmelta sivulta lomahuoneistoa. Tyynellä säällä voit jopa kuulla Lintulan Luostarin kellot ja Valamon Luostariin on matkaa vain 18 km. Juojärvi ja Heinäveden kosket ovat myös lähettyvillä mm. Karvion koski.

4 kpl 2 hengen huonetta
1 kpl 1 hengen huone
lisävuoteet 5 henkilölle
sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone
4 WC:tä
keittiö
oleskelu/kokoustila
takka-aula
2 ulkoterassia
2 ulkoparveketta

[print_gllr id=119]

[print_gllr id=119]

Kalamökki

Luonnonkauniilla paikalla oleva kalamökki tarjoaa tasokkaat tilat kalastajille. Kirkasvetinen Suvasvesi on kuuluisa lohikaloistaan ja erittäin runsaasta haukikannasta. Heinäkuussa on hyvät mahdollisuudet ravustaa jokirapua ja täplärapua. Lähistöllä ovat myös Heinäveden kosket, Karvio- ja Kermankosket. Palokissa 4 km päässä on kuuluisat Palokin lohilammet, josta kirjolohi- ja taimensaalis on lähes varmaa.

takkatupa 2 hengelle
pesuhuone, sauna ja wc

[print_gllr id=143]

Kota

Retkikäyttöön tarkoitettu kota on viihtyisä kokoontumistila yhdessäoloon tai eräruokailuun avotulen loisteessa. Kodan varustukseen kuuluu sähkö, vesi, kaasu ja kotakeittiö. Lisäksi kodassa on retkimajoitus kuudelle hengelle.

Kodassa voi valmistaa avotulella loimulohta, grillata lihaa, vihanneksia tai nauttia nokipannukahvit.

[print_gllr id=150]

Savusauna

Perinteinen puulämmitteinen savusauna on kiireettömän ja elämästä nauttivan ihmisen rentouttava kokemus vailla vertaa. Savusaunan jälkeen voi pulahtaa Suvasveteen tai talvella käydä avannossa. Savusaunaan mahtuu 12 henkilöä.

[print_gllr id=156]

Kysy lisätietoja majoituspalveluistamme, tarjouspyyntö